Tuesday, July 22, 2008

Wedding Fair 2008 - Everly Parkcity Hotel, Bintulu

Sepanjang 3 hari yang lalu (4hb - 6hb Julai 2008) beginilah keadaan sewaktu mengikuti pameran perkahwinan anjuran Everly Parkcity Hotel, Bintulu.

Keadaan persekitaran tempat tapak pameran di dalam hotel berkenaan. Saya hanya mahu berkongsi kepada anda semua pengalaman berkenaan dan mungkin untuk anjuran pada masa hadapan anda semua berminat untuk hadir melawat tapak pameran berkenaan yang setiap tahun pasti akan diadakan.

Tidak perlu memikirkan status anda layak atau tidak melawat tapak pameran berkenaan kerana pada masa inilah, kepada bakal-bakal pengantin, harga yang ditawarkan cukup-cukup murah dan pelbagai promosi anda akan dapat. Tidak rugi untuk meluangkan sedikit masa bersama-sama meramaikan lagi suasana pada pameran berkenaan. Sapa tahu mungkin hari berkenaan anda membawa balik pelbagai hadiah kerana bukan sahaja pameran yang dijalankan bahkan pertandingan atau kuiz yang cukup senang juga dijalankan serta pertunjukkan fesyen serta mini konsert bagi menghiburkan pelawat yang hadir.

(klik gambar untuk gambaran yang lebih besar)


Antara pelawat yang hadir di booth pameran Permata Idaman pada hari berkenaan..


Antara agensi/syarikat yang turut serta dalam pameran berkenaan..


Keadaan sekitar hari pameran..


Pelbagai barangan dan servis/perkhidmatan yang ditawarkan..


Pelbagai booth boleh disinggah untuk mendapatkan maklumat supaya mudah untuk merancang majlis perkahwinan..Sumbangan daripada Koleksi dzulfotografi.2008

3 comments:

  1. To the author of this blog,I appreciate your effort in this topic.

    ReplyDelete
  2. thanks to all for viewing my blog..hope u all will visit my blog again soon n in the future..

    thanks again..

    ReplyDelete