Monday, June 29, 2009

Hairol & Raliah | Sibu, Sarawak

Baru berkesempatan meng-update blog ini kerana kesibukan yang melanda akhir-akhir ini..Hujung minggu lepas sememangnya memenatkan kerana terpaksa melalui perjalanan jauh dari Bintulu ke Sibu atas permintaan dan tempahan sebagai jurugambar perkahwinan bagi pasangan Hairol dan Raliah..Majlis Akad Nikah dan Persandingan berlangsung di Kpg. Bandung dan Dewan MUC, Sibu.

Pertama sekali, ribuan terima kasih kepada pihak pengantin kerana memberi kepercayaan kepada dzulfotografi untuk merakamkan hari bersejarah kalian. Apa yang dikongsikan disini hanyalah beberapa keping gambar yang dipilih daripada ratusan gambar yang sempat diambil pada majlis berkenaan.

Tidak lupa kepada rakan saya yang berada di Sibu, saudara Hardy, kerana sudi bersama-sama menghabiskan masa hujung minggu bersama kamera dan pengantin. Diharap apa yang diperolehi sepanjang 2 hari sedikit sebanyak membantu untuk hari mendatang..Terima kasih jugak diatas beberapa tips serta pandangan yang telah diberikan.. Next time, kalau dzul ada datang ke Sibu, kita pekena Teh Tarik ok..

Dipendekkan cerita, kepada pasangan pengantin, Selamat Pengantin Baru..Semoga Kekal Hingga Ke Akhir Hayat..AMIN....Koleksi selanjutnya akan dimuat-naik ke dalam website dzulfotografi tidak lama lagi.

Sehingga berjumpa lagi...Zulhafizan Bin Jamel
Freelance Wedding Photographer
The Founder of dzulfotografi wedding photographer

+6 016 8919325 / +6 013 8169912
dzulfotografi@yahoo.com


Pakej Kini Bermula HANYA Dari *RM700

2 comments:

  1. Tq Bro... mun dtg ke Sibu agik inform ajak.

    ReplyDelete
  2. ok bro..lak kmk da singgah bermalam, singgah nangga wayang n singgah shopping2 di Sibu kmk akan kol ktk ok..

    TT?? no hal...hehe

    ReplyDelete