Thursday, July 3, 2008

Behind the name of dzulfotografi

Nak tahu lebih dekat siapa disebalik nama dzulfotografi??

Haaa...inilah gambar diri saya sendiri yang saya ambil semasa bercuti di hujung minggi sambil berjalan-jalan disekitar Tanjung Batu, kawasan rekreasi/pantai yang menjadi kawasan tumpuan penduduk setempat menghabiskan masa hujung minggu mereka..

Ada yang bermain ditepi pantai, BBQ dan juga bersenam di kawasan sekitar. bagi saya, saya suka jalan-jalan saja..ehehe

Gambar ini diambil sekitar jam 5 lebih petang dan semua gambar berkenaan sudah saya "touch up" untuk menjadikannya lebih menarik..(bagi pandangan mata saya sendiri lah..). Jadi dah kenal bukan..siapa disebalik nama berkenaan..

Enjoy..


Pandangan dari beberapa sudut berbeza di Tanjung Batu, Bintulu.

Kawasan tepian pantai Tanjung Batu..gadis yang berdiri tu saya punya ye..

Bayang-bayang ku dan gadis idamana hatiku..hehehe (menyampah..)

Posing yang saya sendiri sukar nak buat..tapi jadi gak ek..amacam??? ada gaya??

Ni try n error ni..tapi alhamdulillah menjadi..

Close Up...Side Burn tu yang mahal tu..hehe
Try to capture myself using CyberShot..

Another try...

Yang ni bukan saya shoot..awek saya yang shoot ni..

Alahai...


Ada lagi dia ni..hehehe..
My style My life...

Both of Us...

Guess who's leg is that..??

Of course lah kaki saya dan si dia..


hehehe..jangan marah ya..dan jangan tiru ya...
Sumbangan Koleksi Peribadi dzulfotografi.2007

6 comments:

  1. Yugs, daw nabasahan ko naman ni sa iban nga blog?

    ReplyDelete
  2. Thanks berto xxx..

    lotto 649, i dont know what r u saying..

    lotteru winners, thanks a lot fro viewing my blog..

    ReplyDelete