Wednesday, January 28, 2009

Pakej Fotografi 2009 - dzulfotografi

Kini, Gambar Perkahwinan Anda Dapat Dilihat Terus Dari

INTERNET !!!

Apa yang anda tunggu lagi. Sekaranglah masanya untuk anda bertindak. Dapatkan khidmat jurugambar anda sekarang dan segala kenangan terindah saat manis perkahwinan anda akan diabadikan dalam bentuk digital dan apa yang lebih hebatnya, anda tidak perlu penat membawa kesana kesini album gambar anda dan ianya boleh terus dilihat menerusi talian internet di website ini.

Anda hanya perlu menghebahkan laman web ini besertakan
link dimana gambar-gambar perkahwinan anda diletakkan kepada sanak saudara dan sahabat handai (yang disediakan dan akan diberikan kepada anda). Anda pasti akan gembira melihatnya serta akan mudah untuk memberitahu rakan-rakan serta ahli keluarga yang tidak sempat untuk bersama meraikan majlis perkahwinan anda. Dapatkan segera dan pastinya kenangan perkahwinan anda akan menjadi yang teramat indah seumur hidup anda.

dzulfotografi memberikan yang terbaik untuk anda dan jaminan kualiti hasil kerja yang amat memuaskan.
Hubungi segera untuk tempahan bagi khidmat fotografi daripada dzulfotografi.

Sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi dzulfotografi di talian yang telah diberikan atau
klik disini.

Pakej Fotografi Perkahwinan 2009

Klik gambar berkenaan untuk lebih jelas.

Pakej Fotografi untuk tahun 2008 telah tamat dan untuk tahun 2009 ini, tawaran semakin hebat dan anda pastinya tidak mahu terlepas dengan tawaran daripada dzulfotografi. Untuk tempahan, hubungi dzulfotografi sekarang dan tetapkan masa temujanji anda. Anda pasti tidak akan dikecewakan kerana anda akan dapat yang terbaik dan segalanya bermula disini. Kepada pelanggan yang dihormati, untuk tempahan bagi majlis perkahwinan anda pada tahun 2009 ini, tempahan masih terbuka dan boleh dibuat sekarang besertakan deposit 40% daripada jumlah keseluruhan pakej yang anda pilih.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi dzulfotografi di talian
.:+616 891 9325 / +6013 816 9912 :.

No comments:

Post a Comment