Wednesday, January 28, 2009Dengan cuti perayaan yang tidak panjang, kali ini, saya sempat bersama-sama rakan di Kuching meraikan malam Tahun Baru Cina dengan mengadakan satu lagi siri KSO (KSO 4) di bandar Kuching, sememangnya setakat ini akan diadakan disekitar bandar ini sahaja.

Sebelum meneruskan cerita kali ini, saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina / Happy Chinese New Year kepada semua rakyat Malaysia yang berketurunan terutamanya kepada rakan2 seperjuangan dalam bidang fotografi yang berbangsa Cina.

Rasanya, kali ini adalah yang pertama setelah bertahun tidak keluar lewat malam dan membaut aktiviti sebegini. Tambahan pulak dorongan dan sambutan daripada rakan-rakan menyebabkan saya tidak mahu melepaskan peluang ini. Ini juga kali pertama saya bersama rakan-rakan keluar membuat shooting pada tgh malam di Taman Sahabat, Kuching.
(Kawasan yang memang dijangka akan berlaku puluhan dan mungkin ratusan letupan bunga api kerana kawasan ini adalah kawasan kepadatan bangsa cina tinggal)In Action - Mr. Putat & Khai


In Action 2 - Mr. Putat & Khai


Khai - Model Photoshoot KSO malam berkenaan..


Khai 2 - Model Photoshoot KSO malam berkenaan..


group photo - at the end of the KSO 4


group photo - and again, the photographer and the participants


My shot 1


My shot 2


My shot 3

aku

Sumber gambar dari :

http://reborndesignconcept.blogspot.com/

http://www.kakigambar.com/blog/

Terima Kasih yang tak terhingga kepada semua yang hadir termasuk Putat, Matsap, Jinx PGX, Geng RebornDesign dan Geng Troopz yang sama-sama memeriahkan suasana pada malam berkenaan dan menjayakan KSO4.

klik disini untuk selanjutnya...


Leave your comment here..


No comments:

Post a Comment