Monday, February 1, 2010

Menjenguk Seketika..

Baru berkesempatan 'meng-update' blog yang telah lama sik di kemaskini. Buat masa ini, masih belum dapat memasukkan gambar-gambar perkahwinan yang telah di ambil akhir-akhir ini.. Bukan kekurangan masa tetapi masalah talian 'broadband' yang seringkali 'down'.

Apa-apa pun, gambar kali ini hanyalah untuk tatapan umum dan ditujukan khas buat rakan-rakan yang berada di Kuching dan Miri yang sama-sama menjayakan sesi outing pada awal tahun ini (1 Januari 20100).


Antara beberapa yang sempat di 'upload'. Ni model terjun yang ikut serta. Ikutkan cerita, model ni a.k.a Boy, sekarang bekerja di Miri, sama jabatan lak tu..Sudah sekian lama x berjumpa dan x disangka-sangka pulak turut serta dalam aktiviti awal tahun yang lalu.

Antara yang memeriahkan suasana. Beberapa jurugambar bebas yang meminati bidang fotografi turut serta dan kebanyakkan daripada mereka baru dikenali semasa outing berkenaan.. Selamat berkenalan..ada masa kita berjumpa lagi..hehe

Teringat pulak kes sakit perut yang tidak dapat di elakkan..Mula-mula plan nak ambik gbr air terjun tp akhirnya lain pulak yang terjun..Baju seluar suma di letak kat tepi dan saya sendiri yang terjun sbb lama sungguh tak merasa kesejukkan air terjun..hehe Ni gambar kenangan bersama-sama para penembak.. (gambar semasa nak balit da...)

Ni pulak time singgah mengisi perut kat Pekan Tebakang..org kedai ni minta kita orang tinggalkan nama dan tandatangan (suka-suka kot..). ..Jarang sungguh singgah makan sambil tu tinggalkan autograf kat pemilik kedai..hehe kelainan tu..

Ni lah jalan nak ke kedai makan tu..kena melalui jambatan gantung..kat bawah nya ada sungai..batu-batu kat sungai tu memang best..kalau air tak naik tinggi, mandi madan kat sungai tu mmg best..sejuk dan jernih..Buaya?? mana da buaya kat sini..kat sungai besar ada kot..

Azizan, my fellow friend, yang sepatutnya kena belanja makan sbb tak 'taat' pada masa...hehe

Candid skit..hehe macam-macam gaya lah..jd yang ni jer best utk di kongsikan..hehe Boy, jgn marah ek..saja nak serikan lagi blog ni..

Apa-apa pun, tunggu kemunculan siri baru koleksi gambar perkahwinan daripada dzulfotografi pada entry seterusnya nanti. Jumpa lagi...!!!Mencari Jurugambar Untuk Mengabadikan Saat Manis Perkahwinan Anda???
TEMPAH SEKARANG UNTUK PROMOSI TAHUN 2010 !!!


Zulhafizan Bin Jamel
Freelance Wedding Photographer | Freelance Photographer
The Founder of dzulfotografi wedding photographer

+6 016 8919325 / +6 013 8169912
email : dzulfotografi@yahoo.com

2 comments:

 1. Model terjun kau panggil aku ek..anyway, thanks coz bawa aku join ktk orang. I've gain so much experience from this outing.

  P/s : Jadi x jual D70S dengan aku tek..hehe..

  Boboy..

  ReplyDelete
 2. hehe..no hal..lak join gik k..kali tok mbak kamera k..kt belajar lebih gik dr dolok..

  p/s jual?? lom mimpi gik tok..huhu

  ReplyDelete