Thursday, August 7, 2008

Pricelist 2008

Senarai harga pakej yang sedia ada untuk pelanggan sekalian selepas tamatnya promosi pakej pada penghujung bulan Julai yang lepas..

Terbaru, dzulfotografi akan membuat promosi lagi sempena sambutan Hari Merdeka yang akan menjelang tiba. Dikatakan, sambutan kali ini secara besar-besaran akan diadakan di bandar Bintulu dan dikesempatan ini, bakal pelanggan yang dikasihi sekalian akan diberi potongan harga yang luar jangka daripada dzulfotografi.

Tempahan boleh dibuat bermula pada awal bulan Ogos sehingga penghujung bulan Ogos nanti dan tempahan untuk majlis sehingga penghujung tahun boleh dibuat segera kerana tempahan adalah terhad dan ianya hanya kepada yang membuat tempahan besertakan deposit.

dzulfotografi menerima tempahan untuk bulan November dan Disember 2008. Jangan ketinggalan untuk mendapatkan perkhidmatan jurugambar daripada dzulfotografi. Tempoh promosi adalah terhad.

Cepat, dapatkan tarikh majlis perkahwinan anda dan tempah segera untuk perkhidmatan jurugambar/fotografi daripada dzulfotografi.

Klik untuk lebih jelas. (click picture for enlarge)
Copyright 2008 dzulfotografi.weddingphotographer 060808

No comments:

Post a Comment