Thursday, June 19, 2008

Collage by myself

Sementara menunggu untuk berangkat ke rumah panjang untuk Program Sivik, sempat jugak upload beberapa keping hasil yang dibuat daripada Picasa. Nak masukkan semua sememangnya penat dan mengambil masa. Jadi, dengan mudahnya, ianya digabungkan semua menjadi sedemikian rupa.

Semua gambar-gambar berkenaan diambil daripada penangan jentera Nikon yang dimiliki dan penangan kamera daripada Nokia N95. Saya memang akur dengan 5megapixel daripada N95 yang saya beli beberapa bulan lepas. Memang tidak menghampakan. Jika dibandingkan dengan telefon bimbit berkamera yang lain, jauh beza hasilnya.

Masih belum mengenal siapa lelaki disebali nama dzulfotografi?? lelaki berkenaan ada wajahnya terpampang di dalam kolesi gambar tersebut. Dulu ada rambut tapi sekarang telah di'kurang' kan..hehe Mungkin kerana mahukan perubahan imej dan penampilan. Tapi itu semua hanya sementara kerana berambut lebih baik daripada tiada kerana....tak tahan panas sebenarnya..Menyesal mem'botakkan' kepala?? Langsung tiada kerana ianya semua kerelaan. Kali ke-2 dalam seumur hidup lah tu..

Oklah, keberangkatan petugas-petugas daripada Jabatan Penerangan sudah tiba. Jumpa lagi di topik seterusnya dengan gambar-gambar koleksi yang lebih banyak dan hasil kerja dzulfotografi.

Upcoming Next - Koleksi/Portfolio Crocodile Photoshoot at Kuching and Miri.

Teruskan melawat blog saya untuk tatapan koleksi-koleksi daripada saya. Adios....


my own picture collection..

semasa majlis perpisahan salah seorang kakitangan Pejabat Penerangan Daerah Tatau, Bintulu..

koleksi gambar diri saya dan yang tersayang..hehehe :)

ini yang sempat dulu..bnyk lagi koleksi gambar kawen yang lain..

majlis perpisahan...

2 comments:

  1. wah..best tok dzul..ajar lok cara molah frame ya...

    ReplyDelete
  2. senang jak ya..juz download Picasa version terbaru n pakey application ya jak lah molah nya..try jak download dolok..pasya mst u kan tauk pa yang akan u buat pasya..

    hehe...

    ReplyDelete